TRABZON / ÇARŞIBAŞI - Yavuzköy İlkokulu

BÜLENT SELÇUK - OKUL MÜDÜRÜ

1976 yılında Kırklareli’nde doğdu. Aslen Gümüşhaneli olan Selçuk,İlkokulu Atatürk  İlkokulu’nda, ortaokulu ise Merkez Ortaokulunda okudu. Lise eğitimini Atatürk Lisesinde yaptı. Ankara  Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi; Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünden 1997 ’de mezun oldu. 1998 yılının Mart ayında Trabzon’un  Çarşıbaşı ilçesi  Yeniköy İlköğretim Okulunda  sınıf  öğretmeni olarak göreve başladı. 1999 yılının Temmuz ayında, askerliğini  kısa dönem er olarak Amasya’da tamamladı. 2002 Eylül ayı itibariyle Müdür Yetkili öğretmen olarak Yeniköy İlköğretim Okulunda görev yaptı. 13 yıl Müdür Yetkili öğretmen olarak görev yaptıktan sonra ,Eylül 2015’te Yavuzköy İlkokuluna Müdür olarak atandı. Çok sayıda seminer ve kursa katıldı.Halen bu görevi sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.